Cultura Viva 2013: la recerca etnològica a Catalunya

Com cada any i des d’en fa quatre, mitjançant aquest programa es presenten a les comunitats que han estat objecte d’estudi les principals investigacions de caràcter antropològic que s’estan duent a terme al nostre país. Enguany, a més de presentar les recerques finançades en els darrers temps per la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, el programa n’incorpora d’altres sorgides de l’estímul de les entitats de l’Observatori o de la iniciativa de persones i equips d’arreu del territori. Aquest 2013 el programa preveu activitats en onze poblacions de vuit comarques diferents: Olot (Garrotxa), Barcelona, Alcanar, Masdenverge, la Sénia (Montsià),  Palamós, Torroella de Montgrí (Baix Empordà), Cervera (Segarra), Alfara de Carles (Baix Ebre), Manlleu (Osona) i en una població encara per determinar de la Ribera d’Ebre.

Feu clic aquí per veure el programa detallat

Deixa un comentari