I Jornades dels paisatges culturals de l’aigua al pla de Barcelona

Casa de les Aigües. Avda. de la Ribera, s/n (Can Sant Joan), Montcada i Reixac
Centre Cívic Trinitat Vella. C. Foradada, 36-38 (Trinitat Vella-Sant Andreu), Barcelona
22 – 24  de març de 2013


La preservació i difusió del patrimoni de l’aigua ha estat una tasca de molts agents culturals i socials arreu al pla de Barcelona des de fa temps. Aquestes jornades es plantegen com un punt de trobada de totes aquelles entitats i persones que interactuen amb els elements del patrimoni hidràulic perquè segueixi viu, com un tret identitari més de cada barri, poble o territori, com un llegat indissoluble del territori on apareix. L’objectiu és assolir una visió antropològica del llegat històric de l’aigua, amb la identificació dels elements, l’anàlisi de l’experiència feta al seu voltant, i així perfeccionar les eines a l’hora de sensibilitzar la població metropolitana de la importància de conservar la cultura
tradicional de l’aigua dins del territori actual.

Programa detallat de les jornades

Termini d’inscripció: 18 de març 

Deixa un comentari