Palamós festiu. Actes i festes populars, darrera sessió del cicle "Imatges que fan Parlar"

DIVENDRES 15 DE MARÇ | 19.00 | MUSEU DE LA PESCA | GRATUÏT

Palamós festiu. El Museu de la Pesca, en col·laboració amb el Servei d’Arxiu de Municipal de Palamós (SAMP), organitza la darrera sessió d’enguany del cicle ‘Imatges que fan Parlar’ amb un nou tema de la història de la vila: Palamós festiu. Actes i festes populars a casa nostra. La sessió recorrerà l’itinerari de les festes populars i religioses més emblemàtiques que han marcat el caràcter festiu de la vila: Corpus, Ram, Carnaval, Festa Major i altres esdeveniments especials. La cinquantena de fotografies, procedents la majoria del fons Serrat, del SAMP, se situaran entre els anys 50 i 70. La sessió estarà dirigida per Carme Adroher, arxivera municipal.

‘Imatges que fan parlar’ ha estat una iniciativa del Museu de la Pesca de Palamós amb el suport de la Càtedra d’Estudis Marítims de la Universitat de Girona. L’activitat, totalment gratuïta, ha tractat diferents aspectes de la història de Palamós i la Costa Brava a través dels fons fotogràfics del Museu de la Pesca i del Servei d’Arxiu Municipal de Palamós, com ara els deu anys del Museu de la Pesca, Palamós en blanc i negre o vorejant la costa.

Deixa un comentari