Històries de la pesca de la gamba de Palamós, a Converses de Taverna

Divendres 12 d’abril | 19.00h | Ca la Pepa Caneja (Palamós)

La pesca de la gamba a Palamós
Gambes de Palamós

En aquesta nova sessió de Converses de Taverna, parlarem amb els principals experts en la pesca de l’espècie estrella de Palamós: la gamba. Al llarg dels anys que es porta pescant la gamba, els pescadors han viscut tot tipus d’experiències en mar, bones i dolentes, sorprenents i decepcionants: des de la troballa dels caladors de gamba pels pescadors de la Cala, als nous sistemes de certificació de la qualitat del producte. El proper 12 d’abril els protagonistes de la història de la gamba compartiran  amb tots nosaltres les seves vivències i coneixements.

Les Converses de Taverna són una activitat organitzada pel Museu de la Pesca de Palamós en col•laboració amb la Direcció General de Cultura Popular i Tradicional i la Confraria de Pescadors de Palamós, que té per objectiu recollir, preservar i difondre la memòria oral de la gent de mar de la Costa Brava i de Palamós en particular. Al llarg del 12 anys de vida, a les Converses s’ha parlat d’un ampli ventall de temes relacionats amb el mar i la pesca, els oficis, els vaixells i els utensilis, els protagonistes i la vida de la comunitat pesquera.

Deixa un comentari