La vida al barri: indústries i industrials a Valls

Presentació del documental: 16 d’abril de 2013 , a les 19.30h.
Lloc: Sala d’actes de l’Institut d’ Estudis vallencs (C/ de Jaume Huguet, 1), VALLS.

“La vida al barri. Indústries i industrials a Valls ” és un audiovisual realitzat per Anna Estallo i Xavi Pete que  recull les diferents entrevistes de memòria oral industrials, historiadors i estudiosos dels “sectors industrials més tradicionals de la ciutat – indústries relacionades amb els molins, les adoberies, els licors i anisats, les fusteries i serradores, la ceràmica, la metal·lúrgia, l’electrònica,…-, alguns ja desapareguts, molts transformats, però tots importants en un moment o altre per al desenvolupament econòmic i social de Valls, i que en molts casos han marcat tota una generació“.

Aquestes entrevistes es van realitzar durant els mesos de novembre i desembre de l’any passat en el marc dels 5ns  Tallers i Jornades de Memòria Oral 2012-2013, coorganitzats per l’Institut d’Estudis Vallencs, l’Institut Ramon Muntaner i la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Per a veure el trailer d’aquest documental cliqueu aqui

Organitza: Institut d’Estudis Vallencs
Col·labora: Ajuntament de Valls, Institut Ramon MuntanerDirecció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Deixa un comentari