2n taller de fotografia històrica "Desvetllem la memòria de Rafael Rueda"

S’han reprès els tallers de fotografia històrica “Desvetllem la memòria de Rafael Rueda”. Durant la primera edició es varen documentar unes 1.200 imatges, de les prop de 40.000 que composen el fons. Algunes de les fotografies documentades formen part de l’exposició “Rafael Rueda, un obrer de la fotografia” que fins el dia 28 d’abril es pot visitar al Museu del Ter. Degut a la rellevància del fons, així com a la bona acollida del primer taller i de l’exposició, des del passat 2 d’abril, cada dimecres es celebra una nova sessió del taller de fotografia històrica “Desvetllem la memòria de Rafael Rueda”, que formen part dels “Tallers i Jornades de memòria oral” que organitza la Direcció General de Cultura Popular i Tradicional. La voluntat és continuar documentant i posant en valor el valuós llegat d’aquest fotògraf manlleuenc.

Lloc: Centre Cívic Frederica Montseny

Data: Cada dimecres de 15.30 h a 17.30 h (fins el 25 de juny)

Organitza: Museu del Ter i Direcció General de Cultura Popular i Tradicional

Deixa un comentari