"Testimonis. Memòria d'un passat recent". Una crònica de l'afecció a les drogues a Reus de 1977 fins avui.

Aquest dijous 25 d’abril CARRUTXA ha organitzat una nova activitat dins cicle “Testimonis. Memòria d’un passat recent” amb la xerrada: “Elefants rosa volant. Una crònica de l’afecció a les drogues a Reus de 1977 fins avui.” a càrrec d’Artur Sardà, qui fa 20 anys que treballa al Servei de Drogodependències de Reus i molts més que s’interessa pel món de les drogues, les seves propietats i les seves potencialitats. Arran d’això, s’ha interessat per la consciència i la ment humana, alhora que per la psicologia, la hipnosi i, en general, la psiconàutica. Aquest interès ha tingut també el seu vessant polític en forma d’activisme antiprohibicionista, la col·laboració en programes de ràdio i amb associacions diverses, però s’ha desenvolupat sobretot en l’àmbit professional i en el model de disminució de danys i riscos, que ha contribuït al fet que moltes persones que no encaixen en altres programes puguin igualment reorganitzar les seves vides. I ha vingut a demostrar que l’anomenat «problema de la droga» no és tal, sinó un conjunt de problemes diversos que s’expressen (o s’oculten) sota uns comportaments similars.

L’acte està presentat per l’antropòleg Toni Llort.
A 2/4 de 8 del vespre, a l’Arxiu de Reus (C. Sant Antoni M. Claret, 3).

Organitza CARRUTXA amb la col·laboració de l’Arxiu Municipal de Reus

Aquesta activitat s’inclou dins el programa dels Tallers de memòria oral impulsat per l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial.

Deixa un comentari