Memòria oral de la Guerra civil del 1936 a Alcanar

La 3a edició del programa “Cultura Viva. La recerca etnològica a Catalunya” que ara s’inicia a les Terres de l’Ebre, difondrà el resultat de tres recerques becades pel Museu de les Terres de l’Ebre amb un “Ajut a la realització de projectes de recerca etnològica a les comarques de l’Ebre”. La primera de les conferències, “La memòria oral sobre la Guerra Civil al terme municipal d’Alcanar”, va a càrrec de M. Helena Fibla, que difondrà la seva recerca del 2010 sobre la memòria oral dels veïns i veïnes d’Alcanar als quals va entrevistar per tal de documentar la vida quotidiana de la gent i els soldats que residien a la població durant el conflicte bèl·lic.

Dia: 10/5/2013

Horari: 19h .

Lloc: Biblioteca Pública Trinitari Fabregat. c. Loreto, s/n. 43530 Alcanar

Més informació: Museu de les Terres de l’Ebre

Deixa un comentari