València en blanc i negre II

Museu Valencià d’Etnologia
C. de la Corona, 36, València

Del 9 de maig al 27 de setembre de 2013
Inauguració: dijous 9 de maig, a les 19.00 h


Continuació de l’exposició que va tenir lloc en aquest museu el 2008, una mostra que pretén acostar al públic visitant una sèrie d’imatges que descobreixen la ciutat de València, els seus paisatges i les seves gents, en el període de temps transcorregut entre finals del segle XIX fins als anys 60 del segle XX.

Les fotografies, pertanyents a la Col·lecció Tívoli i l’Arxiu Huguet, ensenyen un retall de la ciutat viscuda, amb els seus escenaris urbans i les persones que hi van transitar, les diferents activitats econòmiques que van desplegar per a poder viure, les variades formes en què les manifestacions festives es presenten per a celebrar i honrar als seus sants patrons (Falles, Sant Vicent Ferrer), la Setmana Santa o el Corpus Christi, o els espectacles organitzats entorn de la Fira de Juliol, els esdeveniments esportius que començaven a tenir un seguiment massiu o els actes commemoratius sobre les figures de Jaume I o Vicente Blasco Ibáñez.

Deixa un comentari