Continua el cicle de memòria oral "Testimonis. Memòria d'un passat recent"

Des de Carrutxa us convidem a seguir participant del cicle de memòria oral “Testimonis. Memòria d’una passat recent” amb la xerrada titulada “En l’actualitat: el compromís cristià a la presó ” a càrrec de Paquita Sans i Pilar Carreras, responsables del Centre Pastoral d’Ajuda al Pres i el Necessitat.
El Centre Pastoral d’Acollida al Pres i al Necessitat va néixer a la parròquia de la Puríssima Sang de Reus a finals de la dècada de 1970 i es nodreix de la caritat. La idea va sorgir de mossèn Josep Maria Anglada Just i la seva finalitat era tirar endavant activitats en el camp de l’assistència social als col·lectius més necessitats de la nostra societat. Les accions s’adrecen especialment als presos dels centres penitenciaris de Tarragona i Lleida, a persones amb problemes de drogodependències, SIDA i als casos d’extrema pobresa que es produeixen en aquest entorn familiar. L’acció del centre ha estat reconeguda amb diferents distincions tant institucionals com ciutadanes al llarg de la seva trajectòria vital. Pilar Crua, periodista serà l’encarregada de presentar Paquita Sans i Pilar Carreras.
L’acte tindrà lloc el proper dimarts 14 de maig a partir de 2/4 de 8 del vespre a la sala d’actes de l’Arxiu de Reus (c/ Sant Antoni M. Claret, 3).

El cicle “Testimonis. Memòria d’un passat recent” està organitzant conjuntament per Carrutxa i l’Arxiu Municipal de Reus i forma part del programa dels Tallers de memòria oral impulsat per l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial.

Deixa un comentari