Presentació del llibre: "El fet casteller al Priorat. Els Brivalls de Cornudella"

Carrutxa us convida a la presentació del llibre: “El fet casteller al Priorat. Els Brivalls de Cornudella”. Aquesta és una obra col·lectiva de Salvador Palomar, David Palleja i Alba Corbalán amb pròleg de l’editor i també casteller Rafael Català Dalmau.

L’estudi consta de dues parts diferenciades que situen al Priorat dins la influència general del model festiu que carateriza el Camp de Tarragona i Penedès, però que se singularitza a partir de la creació i existència durant deu anys d’una colla castellera, els Brivalls de Cornudella (1976-1985), en un moment en què els castells encara no han iniciat el període d’expansió i presència pública en el qual es troben en l’actualitat.

L’acte tindrà lloc el proper dissabte 18 de maig, a 2/4 de 8 del vespre a la sala d’actes de l’Ajuntament de Cornudella de Montsant (C. Comte de Rius, 10).

Deixa un comentari