Visions del Montseny

En el marc de la celebració del Dia Europeu dels Parcs Naturals, el Museu Etnològic del Montseny, organitza, el dissabte 25 de maig, la xerrada: “Visions del Montseny, de muntanya feréstega a Reserva de la Biosfera”, sobre la transformació de la imatge del Montseny.
En la presentació, a càrrec de Ferran Estrada s’hi exposaran alguns dels resultats previs del projecte de Recerca Anàlisi de l’IPEC de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals: “Mirades al Montseny. Una aproximació als processos de patrimonialització”, que aquests darrers anys duu a terme el Museu Etnològic del Montseny i el Departament d’Antropologia de la UB.

Lloc: Museu Etnològic del Montseny, Major 6 d’Arbúcies (Selva)

Hora: A les 12 del migdia

Informació: www.museuetnologicmonseny.org, Tel. 972 86 09 08

Deixa un comentari