Dansàneu, escola d'estiu de la dansa i la música tradicionals

Esterri d’Àneu
Del 9 al 14 de juliol de 2013

La 22a edició del Dansàneu duu per títol Carrer de festa, i prestarà especial atenció al patrimoni de danses i músiques de la Catalunya Vella, en especial de la Garrotxa, de la mà de Josep Garcia Miràngels. Josep Garcia ha fet recerca sobre el cançoner tradicional de la Garrotxa i és en l’actualitat director artístic de l’Esbart Marboleny. Álvaro de la Peña, per la seva part, aportarà el seu mestratge en aspectes força desconeguts del ball popular català a a partir de la investigació del gest i el moviment tradicionals. En l’apartat de música cal destacar com a formació resident el conjunt Tornaveus, liderat per l’etnomusicòleg Jaume Ayats -Premi Nacional de Cultura Popular 2012- que treballarà aspectes de la polifonia vocal d’arrel tradicional.

Dansàneu forma part del programa Campus de Cultura Popular.

Termini d’inscripció: 28 de juny. Preu reduït fins al dia 10 de juny.

Consulteu aquí tota la informació sobre el Dansàneu 2013

Deixa un comentari