El mas a Masdenverge: una aproximació etnogràfica a les formes de vida rurals

Segona de les tres conferències que s’emmarquen dins la 3a edició del programa “Cultura Viva. La recerca etnològica a Catalunya” a les Terres de l’Ebre, organitzada pel Museu de les Terres de l’Ebre i l’Ajuntament de Masdenverge. Laura Tomás Valldepérez difondrà el resultat de la seva recerca etnogràfica sobre la vida quotidiana als masos i al cas urbà de la petita població rural de Masdenverge. La recerca, promoguda per l’ajuntament de la població, la va dur a terme amb un “Ajut a la realització de projectes de recerca etnològica a les comarques de l’Ebre”, atorgat pel Museu de les Terres de l’Ebre, el 2006

Dia: 14/6/2013

Horari: 19h 30’

Lloc: Masdenverge Actiu. Carretera d’Amposta, 11. Masdenverge. Tel. 977 718 257

Més informació: www.museuterresebre.cat 977 702 954

Deixa un comentari