El Món Agrari a les terres de parla catalana

La Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, l’Institut Ramon Muntaner i la Fundació del Món Rural presenten, amb la col·laboració del l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, el projecte i l’exposició “El món agrari a les terres de parla catalana”, que està articulada en els àmbits següents: els paisatges, els conreus, la ramaderia, l’home, la dona i la terra, el treball, les formes de vida, present i futur.

Aquesta exposició pretén sensibilitzar la societat a partir de la fotografia i de la realitat viscuda i fer entendre que el futur del sector agrari és responsabilitat de tota la societat, com una necessitat inherent dels països avançats de ser curosos amb el territori i la gent que hi treballa.

Lloc: Paller de Casa Gassia. Ecomuseu de les Valls d’Àneu, Esterri d’Àneu.

Dates: 1-30 de juny de 2013.

Una resposta a “El Món Agrari a les terres de parla catalana

Leave a Reply