Campus de música i ball populars a les Terres de l'Ebre

Es tracta del primer Campus de música i ball populars a les Terres de l´Ebre, i l’organitza l’Associació Riu en so, amb la col·laboració d’altres entitats i institucions, en un moment en el qual la jota és un patrimoni cultural, etnològic i musical fortament reivindicat al territori. Durant quatre dies oferirà als inscrits dos cursos, un de cant enversat als Països Catalans i l’altre d’instruments de corda en la rondalla tradicional; i diversos tallers: jota enversada, ball de coques i jota de plaça de l´Ebre, violí tradicional, bandúrria i llaüt tradicionals, i percussions. També inclourà altres activitats, com ara concerts, ballades i visites guiades.

Dates: De l´1 al 4 d’agost de 2013

Lloc: Móra d’Ebre

Més informació: https://www.facebook.com/pages/Riu-en-So

Deixa un comentari