
El 7 de juny el Museu de la Pesca celebra a Ca la Pepa Caneja, de Palamós, la darrera sessió del cicle Converses de Taverna 2012-2013. Com és tradicional en aquesta activitat, l’última sessió està dedicada a la cuina de barca i a la cuina dels pescadors de la Costa Brava. Parlarem amb autèntics especialistes d’aquesta cuina, que podem qualificar de sòbria, austera, ràpida, econòmica i saciant, elaborada amb gran mestria tot aprofitant els productes més a l’abast, com el peix fresc de la pròpia barca.
La sessió començarà com és habitual, a les 19.00h. En acabar, l’Associació d’Amics del Museu de la Pesca oferirà una sessió de demostració-degustació de cuina marinera a l’Espai del Peix de Palamós, obert a tothom sota reserva prèvia al Servei d’Atenció al Visitant del Museu de la Pesca (972 60 12 44, o bé a tinglado@palamos.cat).