Inauguració del Centre d'Interpretació Viure al Poble

Aquest nou equipament patrimonial, vinculat a la xarxa “Ebre, natura & cultura”, inclou una exposició permanent, que ha estat coordinada pel Museu de les Terres de l’Ebre. Aquesta té dos parts diferenciades. La primera fa un recorregut per les formes de vida quotidiana tradicionals als masos dispersos pel terme municipal de Masdenverge, que són a l’origen de la població, mostrant també els elements que conformen el paisatge i el medi natural que els envolta. La segona explica com es va configurar el nucli urbà, la seva història i les relacions de veïnatge que han configurat la manera de viure al poble, que dóna títol al Centre. S’hi exposen 43 objectes etnogràfics originals cedits pels veïns de Masdenverge, relacionats amb les feines agrícoles, la caça i la indumentària tradicionals, i els serveis públics.

Data: 8 de juny de 2013

Hora: 11h

Lloc: Edifici Masdenverge Actiu. Ctra. d’Amposta 11. Masdenverge

Més informació:info@museuterresebre.cat www.museuterresebre.cat 977 702 954

Deixa un comentari