Continua el cicle "Testimonis" amb Xavier Orriols

Des de Carrutxa us convidem a seguir el cicle “Testimonis. Memòria d’un passat recent” amb la xerrada titulada “La recreació de la festa reusenca ” a càrrec de Xavier Orriols, constructor d’instruments, investigador i divulgador de la música.
Xavier Orriols participa activament com a músic en les festes majors de Sant Pere i Misericòrdia acompanyant el Ball de Mossèn Joan de Vic i ha estat la primera persona de fora vila que ha rebut el Tro de Festa.
El relat de la seva experiència com a participant a la festa ens pot apropar al coneixement de l’evolució de la festa i la seva consolidació des del voluntarisme personal i associatiu fins a la implicació dels organismes municipals.
Presenta: Ricard Solana, membre fundador de Carrutxa

L’acte tindrà lloc el dijous 13 de juny a partir de 2/4 de 8 del vespre a la sala d’actes de l’Arxiu de Reus (c/ Sant Antoni M. Claret, 3).

El cicle “Testimonis” està organitzant per Carrutxa i l’Arxiu Municipal de Reus i forma part del programa dels Tallers de memòria oral impulsat per l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial.

Deixa un comentari