Subvencions en matèria cultural de la Generalitat de Catalunya

Ahir 17 de juny va aparèixer publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la convocatòria per a la concessió de subvencions en matèria cultural. La convocatòria contempla un apartat específic per a l’àmbit de la cultura popular i el patrimoni etnològic, la qual preveu -entre altres- subvencions a la producció d’espectacles i exposicions, l’edició de treballs relacionats amb la cultura popular i tradicional catalana, l’organització de festivals i trobades nacionals, o a activitats i inversions en matèria de formació i de documentació relacionades amb la cultura popular i tradicional catalana. El període per a la presentació de sol·licituds per a les línies de subvencions relacionades amb la cultura popular i tradicional és el comprès entre els dies 20 de juny i 4 de juliol de 2013.

RESOLUCIÓ CLT/1252/2013, de 7 de juny, per la qual es dóna publicitat a l’Acord del Consell d’Administració de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural de 6 de juny de 2013, de convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, en matèria cultural per a l’any 2013.

Una resposta a “Subvencions en matèria cultural de la Generalitat de Catalunya

Deixa un comentari