Les masies de Sant Andreu de Palomar. Inventari de cases de pagès andreuenques

Data: Dijous, 27 de juny de 2013, a les 20h.

Lloc:
Sala Versalles (C/ Gran de Sant Andreu, 255), Barcelona

Presentació del projecte “Les masies de Sant Andreu de Palomar. Inventari de cases de pagès andreuenques” a càrrec dels seus autors, els historiadors Jordi Petit, Ricard Paradís, Alexandra Capdevila i Pau Vinyes, les arquitectes Laura Gómez i Alejandra Garcia (autores dels plànols on s’ubicaran les masies en el seu context històric i geogràfic) i els pedagogs Lourdes Pinyol i Jordi Sánchez. Amb aquest projecte s’inventariaran unes 140 masies situades al territori de l’ex-municipi de Sant Andreu del Palomar (Barcelona), de les quals només en resten en peu 12. Junt amb l’inventari es farà una petita descripció acompanyada d’imatges que il·lustraran el llibre Les masies de Sant Andreu de Palomar. Inventari de cases de pagès andreuenques, la publicació del qual està prevista per al 17 de gener.

Aquest projecte es realitzarà gràcies a un projecte de micro-mecenatge de Verkami, al Bar Versalles, aTot Història. Associació Cultural i al Centre d’Estudis Ignasi Iglésias.

Deixa un comentari