Somorrostro o els barris oblidats

La Virreina Centre de la Imatge
Rambla, 99, Barcelona

Dimarts 2 de juliol 2013, 19.00 h

Tertúlia al voltant de la vida en els barris de barraques, organitzada en ocasió de la publicació del llibre de fotografies de Manel Gausa Somorrostro. Crònica visual d’un barri oblidat. Hi participaran:

Mercè Tatjer, historiadora
Julia Aceituno, antiga resident del Somorrostro
Agustí Mataró, antic resident del Somorrostro

L’acte té lloc en el marc de l’exposició de fotografies de Colita i Julio Ubiña  “Carmen Amaya 1963“, la bailaora nascuda al Somorrostro ara fa cent anys.

Mercè Tatjer fou coordinadora de la recerca IPEC “El barraquisme a Barcelona” a partir de la qual, entre altres aplicacions, va sorgir l’exposició “Barraques. La ciutat informal“, i el llibre Barraquisme, la ciutat (im)possible. Els barris de Can Valero, el Carmel i la Perona a la Barcelona del segle XX.

Informació: La Virreina Centre de la Imatge. Tel. 933 161 000

Leave a Reply