XI Racó dels artesans. Fira de les Fibres Vegetals

Aquesta edició, la temàtica de la Fira gira entorn de la construcció d’un jardí teixit, elaborat amb estructura contemporània i fet amb tècniques ancestrals de cistelleria i materials autòctons, tot combinant artesania i creació. Al Racó dels Artesans s’hi aplegaran artesans i artesanes que treballen fibres vegetals ben diferents, vinguts de diversos indrets d’arreu d’Europa. Hi haurà demostracions artesanals, tallers de coneixença i fabricació de peces fetes amb fibres vegetals, adreçats a infants i a adults, visites guiades al Museu de la Pauma i a les parades de la Fira amb la col•laboració de diversos experts; exposicions temàtiques, i activitats musicals i gastronòmiques a l’aire lliure.
Dates: Del 3 al 4 d’agost de 2013
Lloc: Mas de Barberans
Més informació:
http://www.cdrmuseudelapauma.cat/index.php/la-fira-de-les-fibres-vegetals

Deixa un comentari