El patrimoni cultural immaterial a través dels seus protagonistes

Instituto de Patrimonio Cultural de España
C. del Pintor el Greco, 4, Madrid
29 – 31 d’octubre de 2013


Curs que es desenvolupa en el marc del X aniversari de la Convenció per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial i que acull conferències impartides pels propis agents portadors. L’objectiu és que els mateixos protagonistes del patrimoni immaterial expliquin les manifestacions en què participen així com l’evolució, transmissió, problemàtiques i necessitats que presenten els béns esmentats. La visió subjectiva de les persones representants dels col·lectius protagonistes serà complementada per la visió de personal expert que valorarà la importància d’aquests transmissors i de llurs contexts.

Termini d’inscripcions: 30 de setembre

Programa complet del curs El patrimonio cultural inmaterial a través de sus protagonistas

Deixa un comentari