15 de setembre, data límit per a la presentació de propostes al 18è Congrés de la International Oral History Association a Barcelona

Universitat de Barcelona. Facultat de Geografia i Història
C. de Montalegre, 6, Barcelona
9 – 12 juliol de 2014


La història oral ha posat de manifest els efectes de les relacions de poder que existeixen entre els ciutadans i llurs governs, entre els treballadors i els ocupadors, els estudiants i professors, i els diferents nivells dins de les institucions, les comunitats i les famílies. La International Oral History Association organitza amb caràcter biennal un congrés internacional per debatre sobre aquestes i altres qüestions. El 2014, Barcelona n’acull la 18a edició, que té per eix conductor el temaPoder i Democràcia: les múltiples veus de la Història Oral”. La Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals (Departament de Cultura) i el Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya l’organitzen, conjuntament amb la Universitat de Barcelona, la revista Historia, Antropología y Fuentes Orales, l’Ajuntament de Barcelona i la mateixa IOHA. S’estructura en els següents àmbits:

  • Arxius, Fonts Orals i Memòria
  • El poder en les relacions humanes
  • La democràcia com a instrument polític
  • Fonts Orals i Patrimoni Cultural
  • Noves vies per compartir el diàleg amb el públic

Blogs del XVIII Congrés de la International Oral History Association en els seus idiomes de treball: castellà i anglès / Twitter: @IOHA2014

Termini per a la presentació de propostes: 15 de setembre de 2013

Leave a Reply