II Jornades d’Art, Natura i Espiritualitat

L’Associació Silene amb la col·laboració del Parc Natural de l’Alt Pirineu i el Centre d’Art i Natura de Farrera organitzen les II Jornades d’Art, Natura i Espiritualitat, entre el 6 i el 8 de setembre al Centre d’Art i Natura de Farrera.

Les jornades se centraran en el tema dels aplecs del Parc Natural del Pirineu i la seva àrea d’influència, fruit del treball d’inventari i recerca desenvolupat des de la mateixa Associació, considerant-ne les facetes i dimensions històriques, socials, musicals, paisatgístiques, identitàries, culturals, religioses, espirituals, etc., per aconseguir-ne la comprensió integral. Hi haurà una projecció d’imatges contemporànies i històriques dels aplecs de l’Alt Pirineu i una actuació del grup de polifonies tradicionals Tornaveus.

PROGRAMA de les Jornades.

Deixa un comentari