Mequinensa. Fotografies de Jesús Moncada

Mequinensa. Fotografies de Jesús Moncada” és una mostra produïda pel Museu Etnològic de Barcelona en col.laboració amb l’Ajuntament de Mequinensa, de fotografies de l’escriptor Jesús Moncada i Estruga (Mequinensa 1941 – Barcelona 2005) preses al poble vell de la seva infantesa abans de desaparèixer engolit pel pantà de Riba-roja, i en íntima relació amb textos de diferents obres de l’autor de Camí de sirga i Creu de Sant Jordi l’any 2001.
Mequinensa és una localitat enclavada a la confluència dels rius Ebre, Segre i Cinca, amb una rica trajectòria històrica, econòmica i cultural. Els components etnogràfics de tots aquests aspectes són objecte de tractament en aquesta nova exposició del Museu Etnològic.

Lloc i data: del 7 de setembre al 3 de novembre de 2013 a la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Mequinensa (Baix Cinca), oberta dissabtes i diumenges de 19.30 a 21.00 h.

Més informació:
Jesús Moncada. Espais literaris
Ajuntament de Mequinensa

Deixa un comentari