Catalans a l'Orinoco. 100 anys d'aventura científica, a Malgrat de Mar

L’exposició “Catalans a l’Orinoco. 100 anys d’aventura científica” és un reconeixement a la tasca duta a terme per Fèlix Cardona i Puig i per Joan Maria Mundó, Josep Maria Cruxent, Pau Vila i Marc Aureli Vila, que a principis del segle XX van explorar diverses zones de Veneçuela des de vessants com la cartografia, l’etnografia, la botànica i la geologia, tenint en compte els ideals aventurers de l’època. Catalans que tenen un paper important a la història científica de Veneçuela, de Catalunya i a altres països americans.

L’exposició vol donar a conèixer la important labor cultural i social que es du a terme des dels municipis de Catalunya, en aquest cas l’Ajuntament de Malgrat de Mar, que va adquirir la col·lecció de Fèlix Cardona. És una de les importants col·laboracions que fan possible al Museu Etnològic de Barcelona, de l’Ajuntament de Barcelona, de tenir una implicació amb el territori, amb les persones i les institucions.

Lloc: Arxiu Municipal de Malgrat de Mar – Carrer de Mar 63 – 08380, Malgrat de Mar
Fins al 29 de desembre

Deixa un comentari