XXXII Trobada Nacional de Bandes de Música de Catalunya

El proper 28 de setembre, el Perelló acull la 32ª Trobada Nacional de Bandes de Música de Catalunya, organitzada per la Federació Catalana de Societats Musicals. Un any més es mostra la importància i vitalitat d’aquesta Federació, nascuda el 1981, i amb seu a les Terres de l’Ebre, que avui agrupa 43 bandes de 39 municipis d’arreu de Catalunya, amb un total de 1.800 músics afeccionats en actiu, i 39 escoles de música, que ara ofereixen formació a prop de 3.500 alumnes. Aquestes bandes custodien un riquíssim patrimoni material i immaterial, tant musical com etnològic, des dels inicis del segle XIX.

Data: 28 setembre de 2013

Lloc: el Perelló (Baix Ebre)

Horari: a partir de les 16h 30′

Més informació: http://www.fcsocietatsmusicals.org/

Deixa un comentari