2a Trobada de saurins als territoris de parla catalana

Els propers 19 i 20 d’octubre tindrà lloc a la comarca del Matarranya, aquesta segona trobada de saurins, que amplia el marc territorial de la primera, circumscrit a Catalunya.  Entre les activitats previstes en aquesta segona Trobada de saurins destaquen: la conferència inaugural, dos taules rodones, la signatura i la presentació de llibres, dos conferències i diverses excursions, de caracter patrimonial, per la comarca.  Tot en català. S’admetran inscripcions per correu electrònic, telèfon o blog fins a l’11 d’octubre.

Data: 19 i 20 d’octubre de 2013

Lloc: Vall-de-roures i la Freixneda

Horari: dissabte 19 tot el dia i diumenge 20 al matí

Més informació: info@guiesdelport.com Tel.: 977435515, 676308021 http://bruixotsdelaigua.blogspot.com

Deixa un comentari