Per qué no vénen més turistes al museu?

JORNADA I TALLER PRÀCTIC SOBRE CREACIÓ DE PRODUCTE TURÍSTIC DES DELS MUSEUS I L’ÀMBIT PATRIMONIAL.

PER QUÈ NO VÉNEN MÉS TURISTES AL MUSEU? LA CREACIÓ I COMERCIALITZACIÓ DEL PRODUCTE TURÍSTIC DES DE L’ÀMBIT DEL PATRIMONI.

24-25 d’octubre 2013. Oficina de Turisme Comarcal del Pallars Sobirà. Sort.

A l’Alt Pirineu el patrimoni i el sector cultural cada cop estan jugant un paper més important en la creació de productes i activitats que tenen una dimensió turística. Però aquest sector està preparat per oferir allò que necessita o ens demana el sector turístic? Aquesta jornada proposa una reflexió sobre quin és (o pot ser) el paper dels museus i el patrimoni cultural a l’hora de crear i comercialitzar productes destinats al turisme. Per una altra banda intentarà, a partir d’un taller pràctic liderat per experts en la comercialització de paquets turístics en l’àmbit pirinenc, ajudar a la creació o la millora de nous productes per incorporar al mercat local.

Informació i inscripcions
La jornada és gratuïta. Per participar cal enviar un correu electrònic amb el vostre nom, cognoms, telèfon, adreça de correu electrònic i entitat a la que pertanyeu a jtugues@ecomuseu.com o a xavier@pallarssobira.cat o trucar al 973 626436. Places limitades.

Organitza: Consell Comarcal del Pallars Sobirà/Ecomuseu de les valls d’Àneu/Diputació de Lleida/Generalitat de Catalunya/IDAPA

PROGRAMA

Deixa un comentari