L’evolució del paisatge a Alfara de Carles. Una aproximació a la transformació de la vida rural als Ports durant el segle XX

Darrera de les conferències de la 3a edició del programa “Cultura Viva. La recerca etnològica a Catalunya” a les Terres de l’Ebre. Organitzada per l’Ajuntament d’Alfara de Carles i el Museu de les Terres de l’Ebre, anirà a càrrec de Josep Sabaté Balsells i Ana Avila Aguilà, que difondran el resultat de la seva recerca etnogràfica sobre l’evolució del paisatge a patir de les formes de vida rurals al terme municipal d’Alfara de Carles, al llarg de tot el segle XX. La recerca la van realitzar, juntament amb Paula Lorenzo Sol, promoguda per l’ajuntament d’Alfara de Carles, amb un “Ajut a la realització de projectes de recerca etnològica a les comarques de l’Ebre”, atorgat pel Museu de les Terres de l’Ebre, el 2008. Tindrà lloc en el marc de la 7a Fira del rovelló, el bolet més emblemàtic del massís dels Ports.

Data: 3/11/2013

Horari: 19h 30’

Lloc: Centre Cultural. Alfara de Carles. Carrer Xerta, 31 Tel. 977 455 005

Més informació www.museuterresebre.cat 977 702 954

Deixa un comentari