El Daguerre de Sants

El Daguerre de Sants és el primer projecte que realitza l’associació Fotoconnexió. Fotografia Daguerre és un estudi fotogràfic situat al número 78 del carrer de Sants de Barcelona que representa perfectament els objectius d’aquesta associació. Es tracta d’un edifici únic a Barcelona d’uns cent anys d’existència i construït expressament com a taller de fotografia. La conservació de l’edifici i el seu patrimoni fotogràfic suposa, per l’associació, la salvaguarda d’una part de la història de la fotografia, així com la de Sants i els seus habitants.

Fruit d’aquesta tasca s’han desenvolupat diverses línies de treball, que inclouen una exposició fotogràfica itinerant, la participació ciutadana i la recuperació de la memòria visual d’un barri.

L’exposició, amb el títol EL DAGUERRE DE SANTS: MEMÒRIA D’UN BARRI, restarà oberta des del 14  fins el 26 d’octubre, a la Sala Lluïsa Franch de les Cotxeres de Sants. Carretera de Sants, 79.

Horaris: de dilluns a dissabtes d’11 a 14h i de 17 a 21h fins el dia 26 d’octubre

Dijous 17 d’octubre a les 19h, tindrà lloc la conferència titulada l’Estudi Daguerre. Cent anys de fotografia a Barcelona, a càrrec de  Maria de los Santos García Felguera, professora de la Universitat Pompeu Fabra i presidenta de l’associació Fotoconnexió; a la sala d’Actes Cotxeres de Sants.

Deixa un comentari