Actes de la VI Trobada d’estudi per a la preservació del patrimoni de la pedra en sec als Països Catalans

Editat el llibre que recull les ponències i les comunicacions presentades a la VI Trobada d’estudi per a la preservació del patrimoni de la pedra en sec als Països Catalans, que es va celebrar els dies 21, 22 i 23 d’octubre del 2011 a Vilafranca (comarca valenciana dels Ports). El contingut del llibre aplega aspectes molt diversos d’aquesta arquitectura tradicional, entre els quals: la seva tutela arquitectònica, l’explotació patrimonial i turística, l’aprofitament didàctic, el seu procés constructiu, els aspectes legals de la seva protecció, estudis de paisatge, etc. El llibre té més de 200 pàgines i un gran nombre d’il•lustracions, entre fotografies, mapes i dibuixos.
Editor: Ajuntament de Vilafranca – Associació Cultural “Tota pedra fa paret”.
Dades: Vilafranca, 2013, 210 pàgines

2 respostes a “Actes de la VI Trobada d’estudi per a la preservació del patrimoni de la pedra en sec als Països Catalans

  1. Molt bona nit! ha on es podria adquirir aquest llibre, jo soc de tarragona.

    moltes gràcies!

    Att: Roger

Deixa un comentari