Ajuts per a la realització de projectes de recerca etnològica a les Terres de l’Ebre 2013

El Museu de les Terres de l’Ebre ha convocat la concessió de dos Ajuts per a la realització de projectes de recerca etnològica a les Terres de l’Ebre 2013, per un import màxim de 1.200 € cadascun, destinats a totes les institucions i entitats de les comarques del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Els ajuts, sorgits del programa de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultuals, del qual el Museu n’és Antena al territori, es concediran a projectes d’investigació originals i inèdits sobre qualsevol aspecte del patrimoni etnològic de les Terres de l’Ebre.

El jurat de la convocatòria, integrat per representats de: Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals i Museu de les Terres de l’Ebre, valorarà sobretot els projectes que vinculin la recerca proposada a un projecte de gestió i difusió més ampli del patrimoni etnològic, l’aplicació dels resultats obtinguts amb la recerca, i la seva significació i interès per al territori; també l’aportació de perspectives innovadores sobre el patrimoni etnològic local, l’assessorament o col•laboració amb l’entorn universitari, la metodològica de la recerca, i que el peticionari sigui una entitat sociocultural de caràcter privat.

L’adjudicació de l’ajut, es documentarà mitjançant un conveni signat a l’efecte entre l’entitat adjudicatària i el Consorci del Museu. Es lliurarà un 50% de l’Ajut en el moment de presentar un primer informe sobre l’estat de la recerca i l’altre 50% restant quan es lliuri al Museu de les Terres de l’Ebre el resultat final de la recerca.

Triptic de la convocatòria: triptic convocatòria Ajuts a la recerca etnològica a les Terres de l’Ebre 2013

Data final de presentació de les sol•licituds: 30 de novembre de 2013.

Més informació: Museu de les Terres de l’Ebre. C/ Gran Capità, 34. 44870 Amposta www.museuterresebre.cat Telèfon: 977 702 954. Correu electrònic: info@museuterresebre.cat

Deixa un comentari