“Buda. L’illa del Delta” i “Crònica dels anys 60. La vida i la festa a la Sénia” (dos documentals amb imatges d’arxiu) obren i tanquen la 8a edició del Memorimage de Reus

El documental “Buda. L’illa del Delta” de Santi Valldepérez i Guille Barberà es projectarà a l’acte d’inauguració de  la 8a edició del Memorimage Festival Internacional de Cinema de Reus, el primer festival audiovisual internacional competitiu centrat en les pel•lícules que usen imatges d’arxiu, que tindrà lloc del 6 al 9 de novembre de 2013; es tracta d’un relat poètic que descobreix el passat i el present dels habitants de l’illa de Buda, a través dels seus records i filmacions, des dels anys 50 -quan va tenir gairebé 200 habitants- fins avui, que pràcticament no l’habita ningú. El documental: “Crònica dels anys 60. La vida i la festa a la Sénia”, que es projectarà a la cloenda, presenta la vida quotidiana i en temps de festa dels adults i infants, veïns i veïnes de la Sénia, a final de la dècada del 1950 i els inicis de la del 1960, a través d’imatges filmades per un particular, seleccionades per Victòria Almuni i Lluís Miró, que també n’han fet el guió.
Dies: 6 i 9 de novembre de 2013, respectivament.
Horari: 21:00 hores
Lloc: Teatre Bartrina. Plaça del Teatre, 1. Reus
Més informació: Teatre Bartrina

teatrebartrina@reus.cat. Tel. 977 010 658

Deixa un comentari