Mística i Heterodòxies Contemporànies

1er Simposi sobre “Mística i Heterodoxies Contemporànies”

Data: 06/11/2013 al 07/11/2013

Lloc: Campus Raval, Universitat de Barcelona
Montalegre, 6; 08001 Barcelona

Entrada lliure, no cal inscripció

Consultar programa en pdf.

Organitza: Grup de Recerca sobre Mística i Heterodoxia Religiosa, GREMHER (GRECS/UB) Grup de Treball sobre Religió, Ritual i Poder (GIRPO), Institut Català d’Antropologia.

PRESENTACIÓ
En les darreres dècades no ha fet sinó augmentar la demanda de sentits de la vida com a conseqüència del fracàs o descrèdit tant de les grans ideologies laiques com de les esglésies institucionalitzades. Aquest tarannà dels temps ha implicat la proliferació de corrents místics inèdits i de tota mena d’espiritualitats sincrètiques, noves formes d’adhesió a l’invisible en les que es fonen, s’interseccionen o es juxtaposen elements tradicionals, exòtics i de nou encuny. L’objectiu d’aquestes jornades es posar en comú i discutir recerques concloses o en curs a propòsit d’aquestes hibridacions que conformen el camp religiós i espiritual actual.

Arxius relacionats:

1er. Simposi sobre mística i heterodòxies contemporànies.pdf (524Kb)prèvia

Deixa un comentari