La investigació al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

Ja s’ha publicat la monografia “La investigació al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici: IX Jornades sobre recerca al Parc Nacional”, que se celebraren a Boí (Alta Ribagorça) entre el 17 i el 19 d’octubre de 2012.

Aquest títol s’afegeix als vuit anteriors ja editats d’aquestes jornades que van començar el 1988, concebudes com punt de trobada d’investigadors, gestors i públic en general, per posar en comú les línies d’investigació que s’han portat a terme els darrers tres anys al Parc.

En aquest volum, a més de projectes sobre limnologia, climatologia, microbiologia, flora i fauna, i arqueologia, apareixen també dos articles que tracten sobre el patrimoni immaterial del Parc:

“Les muntanyes del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici: metodologia per a l’estudi del patrimoni immaterial i la dimensió social del paisatge”, d’Oriol Beltran, Ferran Estrada i Ismael Vaccaro.

“Descobrir l’esperit dels llocs. Com tractar el patrimoni immaterial als parcs i altres espais patrimonials. Algunes propostes”, de Jordi Abella i Xavier Roigé.

276 pp

ISBN  9788439390596

Deixa un comentari