Arbúcies a través del temps, de la vinya al comerç

La campanya  Arbúcies a través del temps, està organitzada per l’Associació de comerciants “Comerç d’Arbúcies” i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Arbúcies i del Museu Etnològic del Montseny, que  ha cedit temporalment 38 objectes del seu fons, vinculats al vi i a la vinya per ser exposats als aparadors dels comerços d’Arbúcies. Cada objecte va acompanyat d’un panell explicatiu i d’un tríptic que recull tots els objectes i els comerços que hi participen.  La campanya té com a objectiu atraure nous públics als comerços d’Arbúcies, a partir de l’establiment d’un itinerari patrimonial centrat, en aquesta ocasió, en l’àmbit del vi i la vinya, un món de gran rellevància en el passat i que la fil·loxera primer i la disminució de l’activitat agrícola a partir dels anys 1950, marcaren la seva crisi.

El passat dijous 14 de novembre al Museu Etnològic del Montseny es va presentar oficialment la campanya que s’allargarà fins el 12 de desembre d’enguany. La presentació anà a càrrec de Montserrat Pujolras, gerent de la Federació de Comerç de la Selva, Laura Romaguera, presidenta de Comerç d’Arbúcies i Pere Garriga, alcalde de la vila.

Deixa un comentari