L'impacte demogràfic, social i etnològic de la immigració a Tàrrega (1874-1930)

Presentació de la publicació de l’estudi on s’analitza l’allau d’immigrants que es van establir a Tàrrega entre l’últim terç del segle XX i el primer terç del segle XX  i la seva implicació en el creixement social i econòmic de la ciutat. Aquesta recerca va acompanyada d’un estudi introductori del professor de la Universitat de Lleida Joaquim Capdevila i Capdevila.

Aquest estudi es va subvencionar a través del pla d’ocupació “La immigració a Tàrrega”, el 2009, pel Departament d’Empresa i Ocupació de la generalitat de Catalunya i la Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Tàrrega. L’edició del llibre va a càrrec de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Tàrrega i el Museu Comarcal de l’Urgell.

Data: dimecres 18 de desembre del 2013

Lloc: Biblioteca Central Comarcal de Tàrrega

Hora: 8 del vespre

Deixa un comentari