Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries guanyen el Premi Joan Amades 2013

La passada diada de santa Llúcia,el grup de música tradicional de les Terres de l’Ebre Quico el Célio, el Noi i El Mut de Ferreries, va guanyar el Premi Joan Amades de Cultura Popular i Tradicional, atorgat per l’Associació Cultural Joan Amades. El premi, de caràcter anual, reconeix el mèrit i la feina feta pel grup en el camp de la música i de l’activisme  cultural. El premi té caràcter honorífic, és a dir, es concedeix, sense cap dotació econòmica, a persones individuals i organitzacions que treballen en favor de la cultura popular i tradicional catalana. El grup Quico el Célio, el Noi i El Mut de Ferreries ha celebrat aquest any 2013 el vintè aniversari de la seva creació, treballant per revitalitzar la música tradicional de les Terres de l’Ebre i recuperar la jota catalana.

Deixa un comentari