Convocatòria de les IX Beques de recerca Joan Torró i Cabratosa

El Museu de la Mediterrània i el Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter convoquen la IX edició de les Beques de Recerca Joan Torró i Cabratosa amb l’objectiu d’afavorir la recerca en el territori del massís del Montgrí, les illes Medes i la plana del Baix Ter.

La convocatòria de les beques compte amb dues modalitats: una de medi ambient i una de ciències socials, dotades cadascuna amb import de 3.000 €. Els treballs guardonats, si el jurat ho considera oportú, es publicaran en una edició de la col·lecció Recerca i Territori.

S’informa a tots els possibles interessats, investigadors a títol individual o col·lectiu, que la convocatòria per a la presentació dels projectes de treballs s’acaba el divendres 31 de gener de 2014.

Tríptic de la convocatòria: IX Beques de recerca Joan Torró i Cabratosa

Data final de presentació de projectes: divendres 31 de gener de 2014

Més informació: Centre de Documentació del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter. Museu de la Mediterrània. c/Ullà, 31. 17257 Torroella de Montgrí. www.museudelamediterrania.cat Telèfon: 972.75.51.80. Adreça electrònica: cdd.canquintana@torroella-estartit.cat

Deixa un comentari