El Carnaval de Godall i la Passió d’Ulldecona. Dos conferències sobre cultura popular al Montsià

Aquest mes de febrer tindran lloc a Amposta, dins el XII Curs “Història, Cultura popular i Tradicions del Montsià”, organitzat per l’Institut d’Estudis Comarcals del Montsià i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Amposta, dos conferències que han canviat de data: el dijous 13 “La Passió d’Ulldecona”, a càrrec de Jeroni Castell, president del Patronat de la Passió, la més antiga documentada a Catalunya, que aquest any es representarà entre el 17 de març i l’1 de maig, totalment renovada (en dóna una idea el seu cartell, on Jesús apareix treballant a la fusteria familiar, elaborant els nous decorats); i el dijous 27 “Godall. L’esperit del Carnaval”, a càrrec de Elena M. Fabra, que va ser documenalista i comissària de l’exposició “Godall. 125 anys de Carnaval”, produïda per l’ajuntament de Godall, el 2013.  El curs té el suport, entre d’altres, de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals.

Dates: 13 i 27 de febrer de 2014

Horari: 18h

Lloc: El Casal. C/Simpàtica, 6. 43870 Amposta

Més informació: IEC del Montsià 977 70 35 22 i Regidoria de Cultura 977 700 904

Una resposta a “El Carnaval de Godall i la Passió d’Ulldecona. Dos conferències sobre cultura popular al Montsià

Deixa un comentari