Lo tren de la Pobla. 90 anys d’una il·lusió

Del 21 de febrer al 30 de març de 2014

Sala d’exposicions de l’Ajuntament de Balaguer

El 3 de febrer del 1924, avui fa 90 anys, s’inaugurava el ferrocarril entre Lleida i Balaguer. Suposava un pas endavant en les comunicacions entre ambdues poblacions i, a la vegada, esdevenia el primer tram de la línia de la Noguera Pallaresa que havia d’unir la capital del Segrià amb la ciutat francesa de Saint-Girons, creuant els Pirineus pel port de Salau, al Pallars Sobirà. S’estrenava una línia en què els lleidatans havien dipositat molta il·lusió i esperances de progrés econòmic i industrial per a les comarques de Ponent. Per tal de commemorar l’efemèride, el Museu de la Noguera ha preparat una mostra sobre l’arribada del ferrocarril del Pallaresa a Balaguer.

Horaris: De dimarts a dissabtes: d’11 a 14 h i de 18 a 20 h, diumenges i festius: d’11 a 14 h

Per més informació: Museu de la Noguera

Deixa un comentari