El Racó de la història a Gràcia: Històries sobre Josep Vidal Granes.Iniciador de la romeria de Sant Medir

Data: Dimecres, 26 de febrer de 2014, a les 20 h.
Lloc: Fundació Festa Major de Gràcia (C/Alzina, 9), Barcelona

El Racó de la Història (Les Tertúlies del taller d’ Història)a Gràcia: Històries sobre Josep Vidal Granes.Iniciador de la romeria de Sant Medir, a càrrec de Josep Maria Contel i Ruiz, membre del Tallers d’ Història de Gràcia.

L’any 1830 arran d’una promesa, Josep Vidal Granes forner del carrer Gran,  va iniciar una romeria a l’ermita de Sant Medir, que després de més de cent setanta anys, continua celebrant-se cada any. Un fet que amb el pas dels anys, ha guanyat notorietat, així com també ha generat diferents versions al voltant del Sant i del seu iniciador, d’algunes de les quals en farem cinc cèntims en aquesta xerrada.

Organitza: Taller d’ història de Gràcia.
Amb la col·laboració de: Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Institut Ramon Muntaner, Fundació Festa Major de Gràcia, Ajuntament de Barcelona-Disctricte de Gràcia.
Per a més informació: Taller d’Història de Gràcia; tel. 932 196 134. A/e: tallerhistoriagracia@gmail.com

Deixa un comentari