Mequinensa. Fotografies de Jesús Moncada, al Born CC

Des de avui, dimarts 1 d’abril (inauguració a dos quarts de vuit de la tarda) restarà oberta a l’espai Dalmau del Born Centre Cultural de Barcelona l’exposició “Mequinensa. Fotografies de Jesús Moncada“.

“Mequinensa. Fotografies de Jesús Moncada” és una mostra produïda pel Museu Etnològic de Barcelona en col·laboració amb l’Ajuntament de Mequinensa, que exhibeix 36 fotografies de l’escriptor Jesús Moncada i Estruga (Mequinensa 1941 – Barcelona 2005) preses al poble vell de la seva infantesa abans de desaparèixer engolit pel pantà de Riba-roja, i en íntima relació amb textos de diferents obres de l’autor de Camí de sirga i Creu de Sant Jordi l’any 2001.

Info exposició a la web del Museu Etnològic de Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s