Concert de polifonia religiosa a Manlleu

El CordHomes farà un concert de polifonia religiosa on es recuperaran músiques i melodies característiques de la processó del Sant Enterrament, antic punt àlgid de les celebracions de la Setmana Santa manlleuenca. La processó, que es va fer per darrera vegada l’any 1970, era un dels actes més multitudinaris que se celebraven a Manlleu. La seva organització mobilitzava un miler de congregants agrupats en confraries. Gent d’arreu omplia els carrers de Dalt i el Baix Vila de Manlleu per veure desfilar els nou passos, els personatges i altres elements simbòlics que representaven la passió de Crist.

“De la paraula a l’esperit…”, a càrrec de la formació osonenca CordHomes, inclourà obres de Bruckner, Bárdos i Kocsár entre d’altres. Recordem que l’exposició “Record de Setmana Santa. Quatre dècades sense la processó del Sant Enterrament de Manlleu” es pot visitar al Museu del Ter fins el proper 4 de maig.

Data: Dissabte 12 d’abril a les 19h

Lloc: Auditori Roca, del Museu del Ter. Passeig del Ter, 2. 08560 Manlleu

Per a més informació: Museu del Ter / 93 851 51 76

Deixa un comentari