IX Trobades de Música Mediterrània

Els propers 2, 3 i 4 de maig al Museu de la Mediterrània es viuran les 9enes Trobades de Música Mediterrània amb l’Alentejo (Portugal) com a cultura convidada.

Les Trobades de Música Mediterrània són un punt d’encontre de formació musical únic que aconsegueixen posar en comú diferents experiències, d’arrel tradicional, presents avui a l’espai cultural musical de la Mediterrània. Al llarg d’aquest cap de setmana es comparteix el gust de la música amb un taller de cant (per descobrir els cants polifònics de l’Alentejo i el seu ampli i ric cançoner) i un taller de balls (on es faran danses en rotllana, en comitiva de parelles, balls de tipus vuitcentista o d’altres més antics).

Paral·lelament a l’apartat de formació, el dissabte 3, es podrà gaudir de l’Illa Cultural, un mercat de cultura popular i música tradicional. Un espai dinàmic i viu, amb productes de l’Alentejo, luthiers, actuacions, tallers per a públic familiar, concerts… una illa cultural mediterrània d’interrelació de coneixement.

Lloc: Museu de la Mediterrània, Torroella de Montgrí

Data: 2, 3 i 4 de maig

Més informació: Museu de la Mediterrània, 972.755.180 www.trobadesdemusica.cat

Leave a Reply