Una crònica sobre les festes i les tradicions de la Sénia entre els anys 1950 i 1960

Feu clic damunt de la imatge per visionar el vídeo.

El Canal 33 emet l’audiovisual “Crònica dels anys 60. Imatges de la vida i la festa a la Sénia”. El 2013 va ser el documental seleccionat per a la clausura del Memorimage de Reus; ha estat coproduït pel Campus Extens-Antenes del coneixement de la URV i l’Aula de Cinema. Es tracta d’un bon testimoni etnogràfic sobre la vida, les tradicions i les festes a la Sénia, entre finals de la dècada del 1950 i els inicis de la del 1960, basat en les imatges filmades per un particular de la població, que han estat seleccionades per Victòria Almuni i Lluís Miró, que també n’han fet el guió.
Dia: 30 de maig de 2014

Horari: 22:40 hores

Lloc: Canal 33.

Més informació: Xavier Martínez Domingo. UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI. Campus Extens-Antenes del Coneixement. Av. Catalunya, (Campus Catalunya de la URV. 43002, Tarragona. Telèfon: 977 256171. http://www.urv.cat/antenes_coneixement/

Deixa un comentari