4a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic

Filmoteca de Catalunya. Sala Chomón
Pl. de Salvador Seguí, 1-9, Barcelona

Dijous 3 de juliol de 2014, 20.00 h

L’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial, en estreta col·laboració amb la Filmoteca de Catalunya, organitza per quart any consecutiu aquesta mostra multiseu que combina filmacions amateurs antigues amb documentals i pel·lícules de ficció, tots sota el denominador comú de ser, d’una manera o altra, testimonis de formes de vida que es donen en la nostra societat. Com en les tres darreres edicions, a més, la mostra es realitza en coordinació amb la Xarxa Arianna de Cultura Popular, col·laboració en virtut de la qual les seus de Catalunya projectaran també materials procedents d’Itàlia, alhora que a Torí es projectaran documents audiovisuals procedents de Catalunya. La mostra d’enguany es clourà amb El plor de la gasela, la data de projecció de la qual ha canviat a les 18.30 h del dimarts 14 d’octubre.

Deixa un comentari