4a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic

Filmoteca de Catalunya. Sala Chomón
Pl. de Salvador Seguí, 1-9, Barcelona

Dijous 3 de juliol de 2014, 20.00 h

L’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial, en estreta col·laboració amb la Filmoteca de Catalunya, organitza per quart any consecutiu aquesta mostra multiseu que combina filmacions amateurs antigues amb documentals i pel·lícules de ficció, tots sota el denominador comú de ser, d’una manera o altra, testimonis de formes de vida que es donen en la nostra societat. Com en les tres darreres edicions, a més, la mostra es realitza en coordinació amb la Xarxa Arianna de Cultura Popular, col·laboració en virtut de la qual les seus de Catalunya projectaran també materials procedents d’Itàlia, alhora que a Torí es projectaran documents audiovisuals procedents de Catalunya. La mostra d’enguany es clourà amb El plor de la gasela, la data de projecció de la qual ha canviat a les 18.30 h del dimarts 14 d’octubre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s